fbpx

Att göra marknadsföringshjältar

Utforska framgångshistorierna för att lära dig hur organisationer av alla storlekar får ut det mesta av sina marknadsföringsinsatser.

Marlene Rasmussen
Projektledare på ANFO

"Det bästa med eMarketeer är att det är så enkelt. Jag kan ta bara en dag för att få allt gjort under de kommande sex månaderna."

Se Success Story

Stefana Cozan
Marknads- och kommunikationsansvarig IHS

"Med eMarketeer kan du spåra nästan exakt var leadet befinner sig i köpcykeln och det är skönt att kunna skicka rätt information i rätt ögonblick."

Se Success Story

Robert Hagsten
Rektor på Yrgo

"eMarketeer hjälper oss att spara mycket mer tid och pengar, nu kan 1 person göra vad 7 personer brukade göra. Jag skulle definitivt rekommendera eMarketeer-verktyget."

Se Success Story

Rikke Vestenbæk
Verkställande direktör Impact Group

"Den flexibilitet eMarketeer har gett Impact Group har verkligen varit ovärderlig för att lyckas med den här typen av
projekt."

Se Success Story

Katrine Lundgreen Brix
Kommunikations- och marknadschef

"Kunskapen du får från dina kunder genom att använda eMarketeer har visat sig vara av stort värde för vårt försäljningsflöde."

Se Success Story

Jonas Carlson
Marknadschef på Mitel Sverige

"Det bästa med eMarketeer är att det är användarvänligt. Så enkelt är det att lära sig hur verktyget fungerar och att ha en bra överblick över dina marknadsföringskampanjer.”

Se Success Story

Sandra Lindberg
Marknadsdirektör, ABAX

“eMarketeer har hjälpt oss att knyta samman försäljning och marknadsföring på ett enkelt och effektivt sätt! Nu har försäljning exakt samma information och insikt som marknadsföring – direkt i SuperOffice.”

Se Success Story

Fröken Mørch
Projektledare för Opel Danmark

"Normalt är det väldigt komplicerat att sätta upp något sådant här. Men i eMarketeer har vi allt i ett verktyg så det gör det väldigt enkelt för oss.”

Se Success Story

Är du redo att se eMarketeer i aktion?

Låt oss visa dig hur eMarketeer kan få ditt marknadsförings- och säljteam att arbeta närmare varandra för att växa ditt företag.

Boka en demo

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.
Boka en demo